Selma Rantala

20-vuotias Selma on aiemmin urallaan pelannut futsalia 2- ja 3-divisioonassa, mutta vahvan jalkapallotaustan omaava Rantala on kuitenkin osoittanut syksyn aikana olevansa valmis liigakentille. Selma on vahva pelaaja, joka kykenee suojamaan palloa hyvin, tekee perusasiat huolellisesti ja hänellä on myös kyky nähdä kenttä erinomaisesti. Päävalmentaja Ilkka Someron mukaan Rantalalla on myös poikkeuksellinen kyky oppia uutta ja hän on lyhyessä ajassa omaksunut joukkueen pelitavan erinomaisesti. Tärkeän pelaajan joukkueelleen Rantalasta tekee hänen monipuolisuutensa, jonka ansiosta hän kykenee pelaamaan pelipaikalla kuin pelipaikalla.

Mikä on suosikkipelipaikkasi ja miksi? 
Suosikkipaikkaa ei sinänsä ole, kaikissa paikoissa on puolensa ja sanoisinkin olevani enemmän universal-pelaaja! Pohja on minulle kuitenkin vielä suht uusi pelipaikka, kun taas laidassa tuntuu ehkä eniten luontevalta. Pivotin paikka on myös mieleinen, sillä tykkään saada pallon jalkaan ja suojaukseen.

Emmy Nyström

Kuurojen futsalmaajoukkueesta tuttu 22-vuotias Emmy on poikkeuksellisen näppärä pallonkäsittelijä ja erityisen vaarallinen nimenomaan hyökkäyssuuntaan. Taitava 1v1-pelaaja on omiaan pelaamaan erityisesti laidalla ja hän kykenee henkilökohtaisella taidollaan luomaan vaaran paikkoja vastustajan puolustukselle. Joukkueen pelitavan omaksuminen ja liigavauhtiin tottuminen ottanee aikansa, mutta Emmy tuo joukkueen hyökkäypelaamiseen ison kourallisen taitoa ja vaarallisuutta.

Äidinkielesi, eli näin ollen vahvempi kielesi, on ruotsi. Siitä syystä kysymmekin kysymyksen ruotsiksi! Vad förväntar du dig av den kommande säsongen?
Jag förväntar mig att få nya utmaningar, få speltid, utveckla mig som spelare och att vi som lag utvecklas och klarar oss så långt som möjligt.

Dali Meller

Harjoitusottelussa FC Halikkoa vastaan ensimmäistä kertaa urallaan futsalia pelannut 29-vuotias Meller antoi välittömästi myrskyvaroituksen osaamisestaan. Jalkapallossa HPS:ää edustava Meller on kerännyt myös liigakokemusta TiPS:n väreissä, mikä kertoo pelaajan taitotasosta. Meller on taitava ja erittäin luova pelaaja, joka rakastaa ahtaita tiloja ja on ominaisuuksiltaan kuin tehty futsalkentälle. Dali on osoittanut olevansa nopea oppimaan uutta, mikä on helpottanut sopeutumista futsaliin, vaikka harjoitusmäärä on vielä melko rajallinen. Luonteeltaan iloinen ja räiskyvä pelaaja tuo myös ison annoksen positiivisuutta joukkueen tekemiseen. Uskomme, että Meller tulee kohauttamaan osaamisellaan katsojia niin kotisohvilla kuin katsomossakin ja taistelee varmasti vuoden tulokkaan palkinnosta.

Miksi päätit aloittaa futsalin pelaamisen?
Mielenkiinto futsalia kohtaan heräsi ensimmäisen kerran jo kymmenen vuotta sitten, mutta silloin ei ollut oikein mitään vaihtoehtoja pelaamiselle. Nyt kun syksyllä kuulin, että olisi mahdollisuus päästä HIFK:n try-outeille, niin innostuin ajatuksesta! Aloittaminen oli helppoa, kun meininki on ammattimaista ja joukkueessa on hyvä ilmapiiri. Futsalissa itsessään viehättää eniten nopeat combot pelaajien välillä sekä tietenkin joga bonito!