Uusi vuosi on aivan nurkan takana ja Naisten Futsal Liigan runkosarjan toinen puolikas käynnistyy jo viikon kuluttua, joten nyt on hyvä hetki laittaa HIFK:n syyskausi pakettiin lyhyen koosteen muodossa.

Runkosarjan ollessa puolimatkassa HIFK löytyy tukevasti liigan sijalta 2, kun pisteitä on kertynyt yhteensä 29. Ykkössijaa hallussaan pitää hallitseva mestari MuSaFutsal yhden pisteen erolla. Kolmannelta sijalta löytyy Ilves FS 24 pisteellä. Sarjataulukon kokonaistilanteen näet alta.

Tähtirinnat pelasivat syksyn aikana yhteensä 11 matsia, joista kertyi peräti 10 voittoa ja vain yksi tappio. Kauden ainoan tappion IFK:lle tarjoili runkosarjan ensimmäisessä ottelussa Tampereen Ilves FS luvuin 0-1 (0-0). Toinenkin pistemenetys koettiin, kun Ylöjärven Ilves venyi marraskuun alussa jatko-ajalle saakka ottelussa jonka IFK voitti kotonaan lopulta luvuin 3-2 (2-2, 0-0).

Suurinumeroisin voitto nähtiin kotikentällä Pirkkolassa PJK:ta vastaan, kun tähtirinnat voittivat peräti luvuin 8-0. Kyseisessä ottelussa nollapelin pelannut maalivahti Tytti-Maria Mikkola onnistui myös maalinteossa laukoessaan upean volleyn omalta maaliltaan vastustajan tyhjään verkkoon. IFK:n Syyskauden kaikki ottelut ja tulokset kuvassa.

Syyskauden aikana maaliverkkoja on heiluteltu ahkerasti, kun punapaidat ovat onnistuneet saamaan pallon vastustajan verkkoon huikeat 50 kertaa. Kenties hienompaa on kuitenkin se että Rödan maaliverkoista pallo on noukittu pois ainoastaan 6 kertaa. Liigan pistepörssin top10 näyttää kevätkaudelle lähdettäessä seuraavalta.

HIFK TOP 5 Maalintekijät:

1. Daniela Tjeder (16)
2. Hanna Halonen (8)
3. Hilla Romppanen (6)
4. Anna-Kaisa Hannuksela (5)
5. Hanna Putaala (4)

Tjeder, joka johtaa myös koko sarjan pistepörssiä (16+9) on tehtaillut tällä kaudella jo peräti neljä hattutemppua. Tjeder valittiin myös Naisten Futsal Liigan marraskuun pelaajaksi.

HIFK TOP 5 Syöttäjät:

  1. Anna-Kaisa Hannuksela (11)
  2. Daniela Tjeder (9)
  3. Hanna Halonen (8)
  4. Selja Laine (4)
  5. Karoliina Kröger, Emmy Nyström, Tuula Sirén (2)

Varoituksia on jaettu viidelle pelaajalle, mutta kentältäpoistoja ei tällä kaudella ole nähty:

Jasmine Stubbe, Karoliina Kröger, Hilla Romppanen, Tuula Sirén, Selja Laine (1)

Maalivahtipelimme on ollut ensiluokkaisen kovaa ja kaksikko Tytti-Maria Mikkola ja Minja Kolkka ovat päästäneet vain kuusi maalia selkänsä taakse. Nollapelejä kaudella on kertynyt niinikään kuusi kappaletta, joista kaksi pelattiin kotona ja neljä vieraissa. Vieraissa maaleitta jäivät hallitseva suomenmestari MuSaFutsal, viime kaudella pronssille yltänyt GFT sekä FC Halikko ja FTK-Tornio. Kotiparketilla sen sijaan nollille jäivät KaDy, sekä PJK.

Ottelun tähtipelaajapalkintoja ovat napanneet:

Daniela Tjeder (5)
Anna-Kaisa Hannuksela (2)
Hanna Halonen (1)
Selja Laine (1)
Hanna Putaala (1)
Minja Kolkka (1)