HIFK FS – Kampuksen Dynamo, Pirkkolan Palloiluhalli 9.4 klo 13.00

Puolivälieräsarja on katkolla HIFK:lle lauantaina Pirkkolassa, kun Kampuksen Dynamo saapuu vierailulle Helsinkiin. Kotijoukkue lähtee suosikkina otteluun, mutta Jyväskyläläiset näyttivät viime sunnuntaina vaarallisuutensa ja lauantaina tullaan käymään kiivas taistelu voitosta.

Ensimmäisessä osaottelussa nähtiin peräti kahdeksan maalia

HIFK vei ensimmäisen osaottelun nimiinsä vahvan toisen jakson siivittämänä luvuin 3-5 (2-1) ja ottelusarja on katkolla Stadilaisille heti lauantaina.

Voitto Jyväskylästä oli IFK:lle kaikkea muuta kuin helppo sillä KaDy johti ottelua toisen jakson alussa jo maalein 3-1, Alina Niemisen kahden ja Niina Talvensaaren yhden maalin ansiosta. Tähtirintojen ensimmäisen jakson ainoasta osumasta vastasi loukkaantumisesta kentälle palannut Daniela Tjeder, joka kuitenkaan ei kyennyt jatkamaan ottelua toisella jaksolla. KaDy pääsi ensimmäisellä puoliajalla kahdesti 10 metrin pisteelle tähtirintojen riketilin täytyttyä, mutta ottelussa kakkosmaalivahdin viittaa kantanut Minja Kolkka kävi torjumassa molemmat pitäen joukkueen ottelussa hyvin mukana.
IFK:n kokeneen Heidi Lindstömin vapaapotkumaali 29 minuutilla kavensi tilanteen ja käynnisti loppukirin, joka vei joukkueen rinnalle ja lopulta ohi. Tasoituksesta, sekä 3-4 johtomaalista vastasi Hanna Halonen, ja 3-5 loppulukemat viimeisteli kapteeni Anna-Kaisa Hannuksela.
Ottelun parhaina pelaajina palkittiin kotijoukkueen Alina Nieminen ja vieraiden Hanna Halonen.

1. Puolivälierän pistetilasto

”Tavoite on parantaa joka ottelussa”

Molemmat joukkueet ovat kärsineet syksyn aikana useista loukkaantumisista ja KaDy -leirissä tilanne sairastuvalla on helpottanut merkittävästi, mikä näkyi joukkueen otteissa positiivisesti sunnuntaina.
HIFK -leirissä tilanne on edelleen hankala ja muunmuassa loukkaantumisesta kentälle palannut Daniela Tjeder ei kyennut pelaamaan sunnuntaina koko ottelua ja punapaidoilla on muutenkin edelleen tunkua sairastuvalle, monen kohdalla päätös pelaamisesta tehdään vasta lauantaiaamuna.

– Meillä on ollut loukkaantumisten suhteen todella paljon epäonnea syksyn aikana. Onneksi joukkue on täynnä laatua ja suuria persoonia, jotka pystyvät kantamaan vastuuta silloin kun tarve vaatii, Ilkka ”Bruno” Somero kertoo. Lopullinen tilanne nähdään vasta lauantaiaamuna, hän jatkaa.

Somero lähtee luottavaisena tulevaan kamppailuun, mutta uskoo että lauantaina nähdään kaksi entistä kovempaa joukkuetta vastakkain.

– Tavoite on parantaa joka ottelussa. Sunnuntain voitto ei tullut helpolla ja olen erittäin ylpeä siitä että joukkue pystyi nousemaan vaikeassa tilanteesta rinnalle ja lopulta ohi, mutta tiedän että me pystytään vielä parantamaan. KaDy ei varmasti ole myöskään maannut laakereillaan viikon aikana ja odotan vielä kovempaa vastusta lauantaille.

Futsal on parasta paikanpäällä joten tule kannustamaan suosikkisi jatkoon ja seuraamaan kotimaista huippufutsalia Pirkkolaan lauantaina 9.4 klo 13.00 alkaen!