HIFK:n Naisten liigajoukkue vahvisti tuntuvasti valmennustiimiään, kun tulevalla kaudella Petteri Lehtinen liittyy joukkueeseen päävastuunaan joukkueen maalivahtivalmennus.

Petteri on pelaajaurallaan edustanut muunmuassa CS Sao Joao:a (Portugali), Kampuksen Dynamoa, PS Villaa, sekä SoVo:a.

Maalivahtivalmentajanana Petteri on aloittanut jalkapallon parissa jo vuonna 2013 TIPS:n B tytöissä ja toiminut valmentajana myös muunmuassa Sami Hyypiä Akatemiassa. Vuodesta 2016 eteenpäin valmennus on painottunut yhä voimakkaammin futsalin puolelle. Futsalkansalle Petteri on tuttu myös futsalmaailma.fi -sivustolle kirjoittamastaan maalivahtiblogista jota hän on aktiivisesti päivittänyt vuodesta 2018 eteenpäin.

– Kiva päästä mukaan liigajoukkueen valmennustiimiin. Toivottavasti pystyn auttamaan maalivahteja kehittymään kauden aikana ja tuomaan uusia ajatuksia myös koko joukkueen pelaamiseen. Mielenkiintoinen joukkue kasassa ja on hienoa päästä työskentelemään perinteikkäässä HIFK:ssa, joskin seuralle vielä varsin uudehkon lajin parissa, Petteri veistelee, kysyttäessä millä fiiliksillä hän lähtee mukaan joukkueen valmennustiimiin.

Tervetuloa mukaan Petteri!