Noora Renström

Vain 18-vuotias Noora pelasi hienon tulokaskauden liigassa ja murtautui jo varhain kauden alussa joukkueen vakiokalustoon ollen kentällä joukkueen jokaisessa ottelussa. Noora on ikäisekseen todella kypsä kahden suunnan pelaaja, jonka rauhallisuus kentällä on omaa luokkaansa. Ensimmäinen kausi liigassa on vienyt nuorta pelaajaa huimasti eteenpäin ja tulevalla kaudella Norrelta voi odottaa jälleen paljon.

Joukkue on kauden päättymisen jälkeen kokenut melkoisen muodonmuutoksen, miten uskot tämän vaikuttavan omaan pelaamiseesi?

– Joukkueeseen on tullut uusia kokeneita ja taitavia futsalpelaajia, joilta tulen varmasti oppimaan paljon kauden mittaan.

Millainen HIFK liigassa nähdään tulevalla kaudella?

– Uskon, että HIFK tulee pelaamaan vauhdikasta ja viihdyttävää futsalia. Joukkue tulee myös taistelemaan tosissaan jokaisesta tarjolla olevasta pisteestä.

Saana Fält

Puolustuspään lannistumaton työmyyrä sai viime kauden päätteeksi tavallista enemmän vastuuta ja vastasi huutoon esiintymällä edukseen. Saanan järkkymätön halu kehittyä ja aktiivinen harjoittelu on vienyt kuluneen neljän vuoden aikana pelaajaa eteenpäin huimin harppauksin ja on mielenkiintoista nähdä vieläkö kehitys jatkuu. Vaikka pallollisessa pelaamisessa riittää vielä tekemistä, on Saanan esimerkillinen puolustuspelaaminen ja erinomainen treeniasenne arvostettuja ominaisuuksia joukkueen sisällä.

Joukkueen pelaajarosteri on kasvanut edelliskausista, miten pelaajamäärän kasvaminen on näkynyt joukkueen harjoituksissa?

– Viime kaudella liian pieni rosteri aiheutti haasteita niin harjoituksiin kuin peleihinkin. Harjoitukset tuntuvat nyt pelinomaisimmilta. Lisäksi uusien pelaajien saaminen mukaan on tuonut myös omaan pelaamiseen uutta, muunmuassa havainnointia ja kommunikointia pääsee työstämään kun täytyy opetella pelaamaan yhteen uusien joukkuekavereiden kanssa.

Petra Suutarinen

Jalkapalloviheriöllä 2019 keväällä sattunut polvivamma piti Petran koko viime kauden sivussa, kauden päätösottelua lukuun ottamatta. Lahjakas nuori pelaaja oli joukkueen ensimmäisellä liigakaudella 18-19 sisäisessä pistepörssissä sijalla 3 ja tehokkuus näkyi myös viime kauden päätösottelussa jossa Petra iski maalin heti ensimmäisessä vaihdossaan vuoden pelitauon päätteeksi.

Polvivamma valitettavasti pääsi uusimaan jälleen jalkapallokauden alettua, mutta tällä kertaa paluu kentille voi tapahtua viime kautta huomattavasti aiemmin. Petra on loistava hyökkäyssuunnan pelaaja, joka tekee kentällä aina töitä joukkueensa eteen. Polvivamma pääsi pilaamaan viime kauden, mutta kauden päätösottelu oli osoitus siitä että peli kulkee kunhan kroppa on kunnossa!

Pysyykö maali per peli tahti myös kaudella 2020-21?

– Itsellä paras tulos syntyy kun en aseta itselle liikaa odotuksia, joten en lupaa mitään, vaikka tietenkin toivon että sama tahti jatkuu!