HIFK FS miehet jatkavat valmistautumista 23 lokakuuta alkavaan Futsal Ykköseen kohtaamalla valmistavassa ottelussa Futsal Kakkosessa pelaavan HJK Futsalin. Viime kaudella 2020-21 Kakkonen keskeytyi jo muutaman ottelun jälkeen, mutta kaudella 2019-20 HJK Futsal sijoittui Etelän Kakkosessa toiseksi.

Ottelu pelataan 11.10, klo 20.20, Pirkkolan palloiluhallissa. Yleisö on tervetullut seuraamaan ottelua, ja lippuja myydään ovella hintaan 8e/6e. HIFK FS Miesten- tai HIFK Total Futsal-kausikortilla vapaa sisäänpääsy.

Näin ottelun alla saimme tilaisuuden jutella HIFK FS Miesten päävalmentaja Joonas Heinon kanssa.

Onko joukkueessa tapahtunut paljon muutoksia ja miten harjoituskausi on mennyt odotuksiisi nähden?

Joukkue on muuttunut paljon edelliskauteen verrattuna, mutta elokuun alussa alkanut valmistautuminen on edennyt suunnitellusti, ja uudet pelaajat ovat sisäistäneet hyvin pelisysteemimme.

Onko alkavan kauden joukkue jo valmis, vai onko odotettavissa vielä uusia sopimuspelaajia?

Olemme hyvin pitkälle valmiita tulevaan kauteen, mutta jokunen sopimus tehtäneen vielä. Lisäksi yhteistyö GFT:n kanssa takaa että meillä on otteluissa laadukas pelaajamateriaali käytössämme.

Mitkä ovat joukkueen tavoitteet HJK Futsalia vastaan?

Ottelu on lähinnä testi missä mennään valmistautumisen suhteen, ja toivon että HJK on kovempi mittari kuin ensimmäisen harjoituspelin vastustajamme. Odotamme että HJK on intensiivinen ja liikkuvaa vastustaja, joka pakottaa meidät näyttämään parasta osaamistamme.

HIFK FS-HJK, 11.10, klo: 20.20.

HIFK FS Miehet Pelaajasopimukset 8.10.2021

Oskar Lindberg, Janne Paski, Tatsunori Saki, Vinicius Cavalcante Da Silva, Matias Marjander, Hossein Atayi, Tommi Lokki, Timo Peltola, Faris Sadqi ja Peter Blomqvist.

Näistä kolmella; Oskar Lindberg, Tommi Lokki ja Peter Blomqvist on myös junioritaustaa HIFK:ssa.