Sunnuntai-iltapäivä alkaa huippuottelulla Pirkkolassa, kun Jyväskyläläinen Kampuksen Dynamo kohtaa Helsingin IFK:n klo 13.00 alkavassa ottelussa.

Viime kaudella ensimmäistä kertaa playoffeihin yltänyt KaDy oli IFK:lle hankala vastustaja ja kahdessa keskinäisessä ottelussa molemmat voittivat kertaalleen vieraissa maalieron kääntyessä KaDy:lle 6-7.
Kotijoukkue IFK:n tehokkain pelaaja otteluparissa oli Hilla Romppanen 1+2 tehoillaan, kun taas KaDy:n pistehaina toimivat liigapelit viime kauden päätteeksi taakseen jättänyt Maiju Horkka, sekä alkukauden loukkaantumisesta kärsinyt Laura Toivanen jotka molemmat saalistivat 2+1 tehot.

KaDy on kauden aikana pelannut vasta neljä ottelua, joista se on napannut kaksi voittoa ja kaksi tappiota varsinaisella peliajalla. Se aloitti kautensa murjomalla vieraissa vahvasti varapelaajilla varustetun FC Sport J:n peräti luvuin 0-8, jonka jälkeen se hävisi GFT:lle ja Ilves FS:lle. Viime viikonloppuna se palasi voittokantaan, kun Ylöjärven Ilves taipui kotonaan luvuin 2-3.
Jyväskyläläisjoukkue on muuttunut viime kaudesta, ja sen merkittävimpiin lähteneisiin pelaajiin lukeutuvat viime kauden pistemagneetti Maiju Horkka, sekä pohjapelaaja Iita Pienimäki. Ovi on käynyt myös toiseen suuntaan kun KPV:n viime kauden tehokkain pelaaja Emilia Nurkkala siirtyi vahvistamaan joukkuetta täksi kaudeksi.
Mikko Kytölän valmentama nuori joukkue on kuitenkin jälleen vuotta vanhempi ja valmiimpi pääsarjatason joukkue, joka on asettanut ennakkoluulottomasti tavoitteekseen suomenmestaruuden lähivuosina ja se tulee tarjoamaan viime vuoden hopajoukkue IFK:lle kovan vastuksen.

Kotijoukkue HIFK on kauden avauspelissä Ilvekselle koetun 0-1 tappion jälkeen ottanut viisi voittoa peräjälkeen. Viimeisimpänä kaatui sarjanousija RaiFu vieraskentällä luvuin 1-5. IFK on ollut sarjan paras puolustava joukkue ja kuuteen otteluun päästettyjen maalien saldo näyttää neljää, ja punapaitojen maalilla Tytti Mikkola, sekä Minja Kolkka ovat urakoineet esimerkillisesti.
Kotikentällään Pirkkolassa tähtirinnat eivät ole vielä osoittaneet aivan kauden parasta osaamistaan ja kahteen otteluun maaliero kotiparketilla on 3-3 ja saldona tappio Ilvekselle, sekä jatko-ottelu voitto YIlveksestä.
Kotijoukkueen leirissä ollaan kuitenkin varmoja siitä, että syyt kotipelien tahmeuteen on nyt selvillä ja nähtäväksi jää pystyykö IFK tuomaan erinomaisen vireensä vieraskentiltä myös Pirkkolan tunnelmalliseen palloiluhalliin.

Ottelu käynnistyy sunnuntaina klo 13.00 Pirkkolan Palloiluhallissa. Tulethan ajoissa paikalle, sillä ennen ottelun alkua sinulla on mahdollisuus osallistua myös avausmaaliveikkaukseen! Futsal on parasta paikanpäällä, mutta mikäli et pääse paikalle, niin ottelua voit seurata myös Ruutu+ -palvelusta.