Hilla Romppanen

Vasta 15-vuotia Hilla on erittäin mielenkiintoinen vahvistus tähtipaitoihin. Futsaloppinsa Toukolan Teräksessä saanut Hilla on pelannut koko nuoren futsal uransa poikien kanssa, eikä häntä uskoisi kentällä 15-vuotiaaksi muuten kuin kokonsa perusteella. Hilla on kuluvalla jalkapallokaudella tehnyt debyyttinsä Naisten Ykkösessä PKKU:n väreissä ja avannut siellä jo maalitilinsäkin, mikä kertoo pelaajan valmiudesta aikuisten peleihin. Hilla tulee ensi kaudella taatusti vakuuttamaan nopealla ja dynaamisella liikkeellään, tasapainollaan, sekä taitavalla pallonkäsittelyllään.

Mitä tavoitteita olet asettanut itsellesi tulevalle kaudelle?
– Koska vasta eka kausi tässä joukkueessa, tavoitteena ainakin olla hyvä lisä jengiin ja erityisesti kehittää omaa liikkumista kentällä.

Mikä on mielestäsi paras vahvuutesi kentällä?
– Omat vahvuudet kentällä mun mielestä on kuljettaminen ja haastaminen!

Anna-Kaisa ”AK” Hannuksela

Alle kolme vuotta sitten Naisten Futsal Ykkösessä debyyttinsä tehnyt AK on kehittynyt futsalpelaajana hurjaa vauhtia. Kolmessa vuodessa futsalnoviisista joukkueen kapteeniksi edennyt pelaaja teki viime kaudella maajoukkuedebyyttinsä ja on osoittanut että vanhakin koira voi oppia uusia temppuja.

Joukkue on kevään ja kesän aikana kokenut melkoisen uudistuksen; uusi seura, uusia pelaajia ja uusia toimintatapoja. Mitä odotat uudistuneelta joukkueelta tulevalla kaudella?
– Odotukset ovat korkealla, meillä on hyvä porukka kasassa! Treeneissä on ollut huikea fiilis ja tekemisen taso on ollut erinomaista. Näiden pohjalta on lupa odottaa isoa parannusta viime kauteen.


Viime kausi oli sinulle henkilökohtaisesti haastava, pääsit ansaitusti maajoukkueen mukaan ja debyytti Ukrainassa sujui hienosti. Seurajoukkueessa pistetili ei kuitenkaan karttunut edelliskauden tapaan ja loukkaantumiset häiritsivät osaltaan koko kautta. Mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteesi tulevalle kaudelle?

– Tulevalla kaudella henkilökohtaisena tavoitteena on siivittää joukkue parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen omalla tekemisellä, on se sitten pisteiden valossa tai jollain muulla tapaa. Lisäksi tavoitteena on saada jatkossakin kutsu maajoukkueen mukaan.