IFK:n valmistautuminen tulevaan liigakauteen on täydessä vauhdissa. Joukkueen taustoilla on paiskittu hommia laajasti kilpailu- ja tukitoiminnan kehittämisen parissa. Samaan aikaan myös joukkueen vahvistaminen liigatason vaatimustasoa varten on aloitettu. 

Ensimmäiset uudet kiinnitykset miesten joukkueeseen olivat valmennuspuolelle. Mikko Merikari, Markus Vanninen ja Joonas Heino saavat valmennustiimiin valtavan määrän lajiosaamista ja kokemusta, kun kotimaiselle futsalväelle tutut Ville Sihvonen ja Lasse Lind liittyvät mukaan IFK:n väreihin. Joukkueen fysiikkavalmennuksesta vastaa Juuso Kevari.

Mikko Merikari on innoissaan valmennusportaan uusista nimityksistä.

– Villen ja Lassen mukaantulo antaa meille valtavan lisäpotkun tulevaan kauteen ja koko IFK:n nousuun futsalin saralla. Molemmat kaverit ovat intohimoisia futsalihmisiä, joilla on jäätävä määrä osaamista ja näkemystä niin kansallisesta kuin kansainvälisestäkin futsalista. Tätä laji-intohimoa ja kokemusta tarvitsemme tulevien vuosien rakennustyöhön. Juuso puolestaan tuo suuren avun fyysisen puolen valmennukseen ja ryhmämme onkin jo aloittanut kauteen valmistautumisen laittamalla fysiikkaansa kuntoon Juuson ohjauksessa.

Lisää valmennuksen ajatuksista ja odotuksista tulevaa kautta koskien voit lukea kesän aikana.

Alustavan ohjelman mukaan HIFK pelaa ensimmäisen liigaottelunsa 20.9.2020, kun se matkaa Tampereelle Ilves FS:n vieraaksi. Ensimmäisen kotimatsinsa punapaidat pelaavat alustavan ohjelman mukaan 26.9.2020, kun Pirkkolassa vastaan asettuu SoVo Somerolta.
Pelaajasopimuksia on myös jo kesän aikana solmittu, ja ensimmäisistä sopimuksista tiedotamme jo ensi viikon aikana.