Naisten Futsal-Liigan runkosarja tulee lauantaina päätökseen. HIFK varmisti runkosarjan voiton jo viime lauantaina voittaessaan KaDyn.

Alla Hanna Halonen summaa yhteen joukkueen kautta tähän mennessä, ja mitä runkosarjan voitto tarkoittaa.
🗣️: ”HIFK:n historian ensimmäinen runkosarjan voitto on tietysti hieno asia, joka osoittaa että olemme tehneet kauden aikana asioita oikein ja olemme pystyneet voittamaan pelillämme pisteitä. Toisaalta pian alkaviin tosipeleihin runkosarjan voitto ei konkreettisesti vaikuta muuta kuin kotiedun saavuttamisessa.”

Tälle kaudelle HIFK:n joukkue täydentyi kahdeksalla pelaajalla. Halonen on ollut erittäin tyytyväinen siihen, miten joukkue on hitsautunut yhteen.
🗣️: ”Mielestäni runkosarjan aikana suurin onnistuminen on ollut se, kuinka hyvin uudet pelaajat on saatu ajettua sisään meidän pelisysteemiin. Sen avulla olemme voineet pitkälti rakentaa ja kehittää omaa peliämme edelliskausien päälle, ja jatkaa siitä mihin viime keväänä jäätiin. Runkosarjan haasteena verrattuna aikaisempiin kausiin näen, että meidän pelillinen kehitys ei ole ottanut ihan yhtä suuria suuria askeleita eteenpäin, koska emme ole päässeet haastamaan peliämme ja pelaajiamme niin usein ja kovaa kuin aikaisempina vuosina.”

Runkosarjan viimeisessä ottelussa HIFK:n vieraaksi Pirkkolaan saapuu FTK-Tornio. FTK taistelee viimeisessä ottelussa vielä suoraa putoamista vastaan, joten ottelussa on vierasjoukkueen osalta isot panokset.
🗣️: ”FTK-peli on kauden viimeinen runkosarjapeli ennen puolivälieriä, joten se on todella hyvä mahdollisuus viilata omaa peliä, löytää yhteyksiä kentällisittäin ja saada syötöt napsumaan, jotta olemme valmiita kun tosipelit alkavat. Bulilla kohti kevään playoffseja!”

Runkosarjan viimeinen ottelu HIFK FS vs FTK-Tornio pelataan lauantaina Pirkkolassa klo 16 alkaen!

Naisten Futsal-Liigan runkosarjan tilanne ennen viimeistä ottelua.