14.3.2021 klo 15.00 HIFK FS – KP-V, Pirkkolan Palloiluhalli

HIFK ja KP-V kohtaavat toistamiseen kahden viikon sisällä huomenna sunnuntaina. Edellinen kohtaaminen reilut kaksi viikkoa sitten päättyi HIFK:n rutiininomaiseen 1-5 vierasvoittoon Kaustisen Urheilutalolla. Ottelussa riittää panosta, sillä KP-V kamppailee vielä suoran säilyjän paikasta sarjan häntäpäässä, kun taas kotijoukkue HIFK pyrkii vahvistelemaan asemiaan kevään playoff -peleihin.

KP-V on tällä hetkellä sarjataulukon 11 sijalla viisi pistettä suoran putoajan paikalla olevan OPA:n edellä ja neljä pistettä FC Halikon ja suoran säilyjän paikalta. KP-V tarvitsisi siis vähintään neljä pistettä jäljellä olevista kolmesta ottelustaan taistellakseen vielä suorasta säilymisestä sarjassa. Töitä noiden neljän pisteen eteen on tehtäväksi, sillä KP-V kohtaa HIFK:n lisäksi vielä playoff -paikasta kamppailevan ACE:n, sekä jatkopeleihin lähes tiensä varmistaneen FC Sport J:n. Taisteluhenkeä vierasjoukkueelta siis tuskin puuttuu sunnuntain ottelusta.

HIFK koki lauantain kärkikamppailussa 1-3 tappion sarjakärki Ilvestä vastaan. Viimeistelyn kanssa viime otteluissa kamppaillut Röda ei saanut Tampereellakaan loistavista maalipaikoista huolimatta pelivälinettä riittävän usein Ilveksen pitseihin, kun taas kotijoukkue Ilves oli tehokas omista maalipaikoistaan ja vei tiukan ottelun nimiinsä.

Tähtirinnat löytyvät sarjataulukon sijalta kolme, kolme pistettä yhden ottelun vähemmän pelanneen MuSa Futsalin takana, sekä 2 pistettä niinikään yhden ottelun vähemmän pelannutta GFT:tä edellä. HIFK ja GFT kohtaavat vielä runkosarjan viimeisellä kierroksella, joten myös kotijoukkueella on sunnuntain ottelussa panosta, mikäli se mielii pitää GFT:n takanaan ja varmistamaan suotuisammat lähtökohdat kevään playoff-peleihin.

Sunnuntain ottelu pelataan Pirkkolan Palloiluhallissa tyhjille katsomoille, mutta se on katsottavissa suorana osoitteessa https://solidsport.com/futsalliiga. Virittäydy taajuuksille kannustamaan HIFK voittoon ja tue joukkueen matkaa kohti suomenmestaruutta!