Tytti Mikkola

Viime kaudella rinkiin liittynyt Tytti nousi välittömästi joukkueen ykköstorjujaksi. Tytti on pienestä koostaan huolimatta loistava torjuva maalivahti jonka tekniikka hipoo parhaimmillaan täydellisyyttä. Suurelle yleisölle Tytti on kuitenkin tullut tutuksi pelottomista nousuistaan hyökkäyksen tueksi.

Liigan paras jalalla pelaava maalivahti luo vastustajille uusia ongelmia ratkaistavaksi ja pakottaa vastustajan huomioimaan ylivoiman mahdollisuuden jokaisessa tilanteessa.

Kumpi tuntuu paremmalta: Hieno maali, vai hyökkääjän nöyryyttäminen hienolla torjunnalla?

– Kyllä se maali tuntuu paremmalta, koska sitä ei maalivahdilta yleensä oleteta.

Joukkue on kokenut paljon muutoksia viime kaudesta, mikä on mielestäsi suurin muutos?

-Paljon on kyllä muuttunut, ehkä itselle suurin muutos on ollut uusi maalivahtivalmentaja ja uudet joukkuekaverit.

Maija Huupponen

Joukkueen monivuotinen ykkösmaalivahti sekä toissakauden kapteeni oli viime kauden sivussa perheenlisäyksen vuoksi. Maija on tehnyt kesän ajan kovasti töitä kentille paluun eteen ja luontainen maalivahti alkaa olemaan jälleen lähellä omaa tasoaan.

Torjuntatyyliltään aggressiivinen maalivahti on palautunut hurjaa vauhtia uuden maalivahtivalmennuksen alaisuudessa kohti omaa huipputasoaan. Kauden alkuun on vielä reilusti aikaa ja kaikki merkit osoittavat että kauden alkaessa tolppien välissä tullaan näkemään entistä parempi Maija Huupponen 2.0!

Joukkueen valmennukseen kesällä liittynyt Petteri Lehtinen vastaa maalivahtien valmennuksesta, miten Petterin opit on otettu vastaan?

– Petterin opit on otettu hyvin vastaan. Petteri tuo omalla pelaajakokemuksellaan ihan omanlaistaan näkökulmaa valmennukseen ja maalivahtipelaamiseen. Odotan innolla mitä treenejä Petteri kauden aikana keksii.